BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Drón-programozó tábor

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Drón-programozó tábor

Haladó programozó órák a Funside Balaton táborban

Ha tanultál már Scratch-ben programozni, fejleszd tovább tudásodat velünk egy nagyon izgalmas új tábor során, ahol az általad írt programsor irányítja majd drónjainkat!

Alapinformációk

Ottalvós nyári tábor
Magyar, Angol Bővebben
1, 3, 4, Bővebben
Balatongyörök, IfitáborBővebben
12-17 Bővebben
5-12 fős csoportokban
8 fős csoportokban Bővebben
5 táborozóra jut 1 tanár Bővebben
Háromszori étkezés, speciális menü rendelhető Bővebben
SZÉP kártya felhasználható Bővebben
Online vagy budapesti központunkban Bővebben

Oktatás

2018-ban bemutatkozó új foglalkozásunkat haladó programozóinknak ajánljuk: olyan táborozóinknak, akik tanultak már blokk-alapú programozást (pl. Scratch) korábban (legalább fél évet szakkör formájában, vagy vettek már részt a Funside Balaton programozó táborában) és szeretnék továbbfejleszteni tudásukat kreatív és izgalmas módon! Az órákon a kifejezetten programozás-oktatásra fejlesztett DJI Tello drónokat használunk, amelyeket táborozóink a Scratch program használatával programozhatnak be, hogy végrehajtsanak különböző repülési és videózási feladatokat. A hét folyamán előre haladva összesen 5 db, egyenként 120 perces, egyre összetettebb projekt során táborozóink elmélyíthetik blokk-alapú programozási ismereteiket, de lesznek geometriát érintő feladványok is, és minden bizonnyal kiváló videók is készülnek majd!

Biztonsági megjegyezés: a Tello egy ultrakönnyű, HD kamerával felszerelt játék-kategóriájú drón, amelyet a DJI legfejlettebb akadály-érzékelési technológiájával szereltek fel. A foglalkozások során – a biztonsági szempontokat mindig szem előtt tartva – a drónokat csak az arra felkészült tanár vezetheti, a tanulóknak az órákon a drónok vezetésére (kontrollerrel) nem lesz lehetőségük, azokat az oktatás során elkészített és tesztelt Scratch-alapú programokon keresztül irányíthatják majd kontrollált és ellenőrzött környezetben.

Fotók: DJI
BAL42883

Játékok és szabadidős programok

Minden turnusban más szabadidős programok várnak! A turnusok részletes programja...

Jelentkezés

Figyelem: ez az oldal még 2018-as információkat tartalmaz! A 2019-es információk februártól lesznek elérhetőek weblapunkon. Jelentkezés kezdete balatoni táboraink esetében: 2019. február 20., szerda dél. Ha nem szeretne lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy kövesse a Funside Facebook oldalát!

A még elérhető helyek aktuális állása itt található!

Ár: 94 000,- Ft

Bővebben az árakról és utalványokról...

Visszaugrás a navigációhoz