Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/funsideh/teszt.funside.hu/wp-content/plugins/lgf-body-classer/lgf-body-classer.php on line 87
class="post-template-default single single-post postid-45715 single-format-standard post-indul-a-jelentkezes-a-2019-es-funside-balaton-taborra parent-category-balaton-hirek parent-category-funside-balaton parent-category-hirek woocommerce-no-js balaton-hirek funside-balaton hirek">
BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Indul a jelentkezés a 2019-es Funside Balaton táborra!

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Indul a jelentkezés a 2019-es Funside Balaton táborra!

Idén is változatlan időpontban, 5 héten keresztül rendezzük meg a Funside Balaton tábort, több mint 20-féle foglalkozással és számos izgalmas új programmal! Jelentkezés február 20-tól!

Idén is több mint 20-féle különböző foglalkozás közül választhatnak táborozóink hetente kettőt, köztük a megszokott kedvencek – mint az angol, sport, tánc, szörf vagy képzőművészet – de több újdonsággal is készülünk idén. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel növeltük az elérhető helyek számát a fotós, angol dráma és DJ foglalkozásokon, programozó táborunk pedig teljesen új programmal jelentkezik idén. Robotika táborunk is megújul: amíg fiatalabb táborozóinknak (8-12) teljesen új programmal készültünk, addig idén első alkalommal idősebb (12-17 éves) táborozóink is választhatnak majd külön nekik szóló robotika foglalkozást. A médiatáboron belül a fotózásból idén külön kezdő és haladó csoportok is indulnak majd, a videózás pedig megújult programmal lesz elérhető ezen a nyáron. Tenisztáborunk továbbra is csak nagyon korlátozott számban lesz elérhető idén, így ez csak egy idősávban választható minden héten (bővebben erről). A foglalkozások teljes listája elérhető itt.

Idei 5 turnusunk heti témáit is elárultuk már: a teljes öthetes program itt olvasható. Heti témáink mellett az idei év a környezettudatosság éve is lesz a Funside Balaton táborban, amelynek keretében számos újdonsággal is készülünk (ezekről bővebben hamarosan weblapunkon lehet majd olvasni). 

Jelentkezés

A jelentkezés február 20-án, szerdán délben indul online jelentkezési lapunkon keresztül! 

A jelentkezési lap aznap déltől lesz elérhető a weblapon (a jelentkezéshez érdemes lesz előkészíteni a szülők vagy kapcsolattartók elérhetőségeit, táborozó adatait (pl. TAJ-szám), számlázási címet, valamint a választott turnusokat és foglalkozásokat). Az előző évek tapasztalata alapján idén is várhatóan hamar betelnek majd a helyek egyes turnusokra és foglalkozásokra, ezért érdemes minél előbb befoglalni a helyeket a jelentkezési lap elküldésével (befizetésre még később is van lehetőség) a választott táborra!

Minden információ a 2019-es Funside Balaton táborról itt!

Visszaugrás a navigációhoz