Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/funsideh/teszt.funside.hu/wp-content/plugins/lgf-body-classer/lgf-body-classer.php on line 87
class="post-template-default single single-post postid-45379 single-format-standard post-a-3-het-programja-survivor parent-category-balaton-hirek parent-category-funside-balaton parent-category-hirek parent-category-uncategorized-hu woocommerce-no-js balaton-hirek funside-balaton hirek uncategorized-hu">
BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 3. hét programja: Survivor hét

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 3. hét programja: Survivor hét

Az idei harmadik turnusunk ideje alatt a tábor átváltozik a túlélők szigetévé, ahol a törzsek majd izgalmas játékokban küzdhetnek meg egymással – a hét keretein belül lesz Őrült sportok napja, Color run, Survivor nap és Beach party is!

Ezen az izgalmas és rejtélyes héten már a Tábornyitó ceremóniának is hatalmas szerepe lesz, hiszen itt fog megtörténni a törzsalapítás, amikor is kiderül, hogy milyen csapatok lesznek egymás ellen a heti pontgyűjtési harcban.

A törzsek összecsapnak majd a Túlélők Csapatküldetésében, az újdonságnak számító Emoji game estjén és egy szintén új Funside programban is, ami a Survivor nap nevet kapta. Ez az állomásos játék logikai, illetve ügyességi feladatokat is tartalmaz, ahol a csapatok majd összemérhetik az erejüket egymás ellen és pontokat szerezhetnek a heti versenyben.

Mindezek mellett lesz Játék est – különböző izgalmas állomásokkal, Karaoke és Társasjáték est is, illetve egy szintén idén debütáló új program, a Bátorságtúra. Itt kicsiknek és nagyoknak más-más útvonallal készülünk, de az biztos, hogy egy izgalmas és felejthetetlen esti programnak nézünk elébe.

A Survivor hétről természetesen nem maradhat el az Őrült sportok napja, amikor egész délután óriási felfújható játékokat próbálhatnak ki táborozóink. A kisebbek számára Óriási kalandpark csúszdát hozunk el, a nagyobbakra Archery tag vár majd, a Vízifocit és a Sepregető játékot pedig kicsiktől-nagyokig mindenki élvezheti majd. Illetve lesz még két nagyon népszerű programunk is a héten: a színpompás Color run, amely egy óriási futóverseny és a közkedvelt Beach party, koktélokkal, fűszoknyával és mindig fergeteges hangulattal.   

Péntek este pörgős Záróbulival zárjuk majd a hetet, de előtte kihirdetjük, hogy melyik törzs volt az, aki a legjobban teljesített a héten és megszerezte a Túlélők hetének díját.

Visszaugrás a navigációhoz