SCH28210

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Robotfoci élőben és te lehetsz az edző! – Kódolás Hete a Funside Schoolban

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Robotfoci élőben és te lehetsz az edző! – Kódolás Hete a Funside Schoolban

Limitált létszámú élményprogramozást rendez 21. századi délutáni iskolánk az európai programozási hét részeként.

2013-ban indult az az alulról szerveződő Kódolás Hete, amely tulajdonképpen a kreativitás, a probléma megoldás és az együttműködés ünnepe a programozáson és más technológiai aktivitásokon keresztül. A kezdeményezés célja, hogy szórakoztató formában mutassa meg, milyen előremutató, egyúttal megkerülhetetlen tétel ma a digitális jártasság – ehhez pedig kiváló partner 21. századi délutáni iskolánk.

A Funside School ennek megfelelően szervezőként vesz részt az európai programozási héten és október 19-én, pénteken 19:00-20:30 között, valamint 20-án, szombaton 13:00-14:30 között robotfoci bajnokságot szervez 2-4 fős csapatok számára. A Gellért téri intézményünkben megrendezendő ingyenes eseményre a hello@funside.hu email címre küldött levéllel lehet jelentkezni.

Fontos információ, hogy programjainkon alkalmanként 12 főt (a két napon összesen 24 főt) tudunk fogadni, illetve hogy haladó foglalkozásokról van szó, így programozói előképzettség szükséges a részvételhez. A programok első részében bemutatjuk a díjnyertes EdBotot a jelenlévőknek, és közösen megtanuljuk, miképpen lehet instruálni, hogy aztán az esemény zárásaként élő egyenesben kódolva, egymás ellen mutathassák meg a csapatok, ki tud humanoid robottal eredményesebben focizni.

A különleges robotfoci meccshez a Balázs-Diák biztosította a Funside EdBot játszótársát, amelyet ezúton is köszönünk!  

Programunkat elsősorban 10-15 éves gyermekeknek és fiataloknak ajánljuk.

Ne maradj le te sem, jelentkezz a Kódolás Hetének keretein belül megrendezendő robotfoci bajnokságra a hello@funside.hu email címen!

Visszaugrás a navigációhoz