BUD42881

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside Budapest jelentkezés 2019

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside Budapest jelentkezés 2019

A jelentkezés menete

1. Jelentkezési lap kitöltése

Jelentkezni az alábbi online jelentkezési lap kitöltésével lehet (2019 tavaszától ezen az oldalon). Helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre; a jelentkezési időszak addig tart, amíg vannak szabad helyek az adott táborra. Amikor egy tábor vagy turnus betelik, várólistát nyitunk meg.

2. Visszaigazolás és befizetés

Az elküldött jelentkezést követően 2 munkanapon belül küldünk emailes visszaigazolást a jelentkezésben megadott szülői email-címekre (a jelentkezéseket csapatunk minden esetben személyesen is ellenőrzi). A befizetéshez szükséges információkat a visszaigazoló email tartalmazza majd. Foglalási rendszerünk két hétig tartja fenn a táborozó számára a helyet az online jelentkezési lap visszaigazolását követően, ez idő alatt – de legkésőbb az első választott turnust megelőzően egy héttel (amelyik előbb esedékes) – kell a tábor díját vagy annak első részletét befizetni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy kérni kell, ha szeretnék, hogy továbbra is fenntartsuk a helyet.

Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat

A jelentkezéshez kötelező a Házirend és Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elfogadása és a tábor kezdetekor valamelyik szülő általi jóváhagyó aláírása. A Házirend elolvasható itt, a Szülői Hozzájáruló Jognyilatkozat elolvasható itt: Villányi út, Gellért tér.

A Funside Budapest táborok 2019-es jelentkezési lapja jövőre lesz elérhető.

Visszaugrás a navigációhoz