Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/funsideh/teszt.funside.hu/wp-content/plugins/lgf-body-classer/lgf-body-classer.php on line 87
class="post-template-default single single-post postid-11857 single-format-standard post-balatoni-nyar-forgatas parent-category-balaton-hirek parent-category-funside-balaton parent-category-hirek woocommerce-no-js balaton-hirek funside-balaton hirek">
BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Funside a TV-ben: nálunk járt a Balatoni nyár!

Visszaugrás a navigációra
a Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Funside a TV-ben: nálunk járt a Balatoni nyár!

Még júliusban, balatoni táborunk helyszínén láttuk vendégül a Balatoni nyár című TV-műsort, amely most újranézhető a saját oldalunkon!

A 2014-es Funside Balaton tábor harmadik turnusában látogatott el hozzánk a Duna TV (korábban M1) nyári reggeli műsora, hogy egy rövid riportban bemutassa sporttáborainkat. A műsor gyakran foglalkozik a mozgás és a sport témájával, így táboraink közül elsősorban a sport-, az amerikai sportok, a tenisz- és a tánctábor érdekelte őket. A riportban főszervezőnk és vezető edzőnk mellett három táborozónk is megszólalt. Volt, akinek sokáig kellett gyűjtenie a bátorságot, mielőtt a kamerák elé állt volna, de az eredmény annál jobban sikerült!

És íme a videó!

A rólunk szóló rész elindításához 22 perc 20 másodperchez kell húzni a görgőt!
Ha valamiért neked nem jelenik meg a videó lejjebb, kattints ide!

Nem ez az első alkalom, hogy szerepeltünk a TV-ben: 2012-ben az Oktatás világa című műsor járt nálunk és készített egy teljes, 23 perces riportot a Funside Balaton táborról, korábbi, fonyódligeti helyszínünkön. Az a műsor megnézhető itt!

Visszaugrás a navigációhoz