BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 3. hét programja: Varázslóiskola hét

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 3. hét programja: Varázslóiskola hét

A Funside Balaton harmadik hete a többihez hasonlóan Balatongyörökön lesz, azonban egy kicsit mégis máshol, hiszen ez alkalommal nem máshonnan indulunk, mint a 9 és ¾-ik vágányról…

Idén fordul elő először, hogy egy korábban megrendezett tábortematika egyből visszatér a Funside Balaton helyszínére, hiszen a tavaly nagy sikert aratott Varázslóiskola hetet – új programokkal kiegészítve – közkívánatra idén is megrendezzük!

Akárcsak a Funside Balaton minden hetében, a Harry Potter regények ihlette 3. turnuson is strandolással kezdődik a programok sora, ahol felkészült tanáraink Csapatprogramokkal segítik táborozóinkat az összeismerkedésben. Az első vacsorát követően aztán egészen a legendás Roxfortig kalauzoljuk táborozóinkat, akikről a Tábornyitó ceremónián misztikus formában derül ki, hogy a négy mitikus varázslóház közül melyik tagjaivá válnak.    

Fontos információ lesz ez, hiszen az egész héten átívelő pontgyűjtő versenyünk – a Házkupa – csapatokon túlmutató vetélkedésként köti majd össze egymással táborozóinkat, akik számára akár a megszerzett győzelem adta dicsőséggel zárulhat a hét.

Ezen pontgyűjtő verseny része lesz a Csapatküldetés tematikus kiadása, az egész délutános Trimágus tusa, mely során a kreativitás és a csapatmunka hozhatja a legtöbb pontot, vagy épp a házi Kviddics bajnokság, amely két selejtezőkört követően egy tanári meccsel egybekötött, egész estés nagydöntőben teljesedik ki.

Akik a fakultatív varázssport koraesti selejtezőin épp nem vesznek részt, hétfőn a több állomásos Játék esten, kedden a szintén garantált szórakozást ígérő Karaoke partin kapcsolódhatnak ki.

A hét közepén a sárvári Aquapark csúszdáin szerzünk új lendületet az egész hetes játékos versengéshez, majd ezzel az estébe nyúló élménnyel fordulunk a Harry Potter napra, mely során kivétel nélkül minden a legkülönlegesebb tini varázsló körül forog: lesz például varázspálca-készítés, arcfestés és seprűn repkedés is.

Pénteken a Fordított nap keretein belül lehetőséget teremtünk táborozóinknak, hogy kipróbáljanak egy számukra még ismeretlen foglalkozást, este pedig a tematikus képzések bemutatói után egy igazán pörgős Záróbulit tartunk.

Ezek alapján a balatoni Funside táborok 3. turnusa egy igazán varázslatos hét lesz, készen állsz rá?

Visszaugrás a navigációhoz