BAL42883

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

A 2. hét programja: Filmsztárok hete

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A 2. hét programja: Filmsztárok hete

Hollywoodi csillogás és az újdonsült sztárok versengése – ekként jellemezhető leginkább a Funside 2018-as balatoni táborainak második hete.

Az európai futball hetét követően az amerikai álmot idézzük meg táborozóinknak, akik pár nap erejéig maguk is filmsztároknak érezhetik magukat. A vasárnapi érkezést követően Csapatprogramokkal segítik tanáraink a táborozók összeismerkedését, de az esti Tábornyitó ceremónia közösségépítő játékai már a mozisztárság tematikájára épülnek majd. Fontos megjegyezni, hogy azoknak sem kell aggódniuk, akik élőben szeretnék követni a FIFA Világbajnokság vasárnapi döntőjét, hiszen erre a helyszínen, kivetítős mérkőzésteremben lesz lehetőségük.

Sportból egyébként sem lesz hiány táborunk során, hiszen a szabadon választható mozgásformák között Csocsó és Pingpong bajnokságot is szervezünk sőt, megrendezzük az Őrült sportok napját, mely állomásai egy végtelenül szórakoztató csapatprogram helyszínei lesznek. Az Archery Tag az idősebbek (13-17), a Óriás kalandpálya a fiatalabbak (8-12) játéktere lesz, míg a Vízifoci és a Söprögető játék egyaránt mindenkié.

A hét hangulatát mégis az amerikai filmvilág csillogása jellemzi majd, hiszen táborozóink maguk is rendezőkké és szereplőkké léphetnek elő a Filmek Versenyére elkészítendő alkotásaikkal, melyeket kivetítőn prezentálhatnak a nagyérdeműnek. A bemutatott műveket aztán az amerikai példa mintájára és autentikus körítéssel a Funside saját Oscar-díj átadó gáláján értékeljük.

Tovább mélyíti a filmrajongói hangulatot a tavaly debütált Game of Life, óriás társasjáték hollywoodi változata, illetve a Nemzetközi játék est országokhoz, így ezúttal leginkább az Egyesült Államokhoz köthető állomásai. De ebbe a sorba tartozik a szerda esti Szabadtéri mozi is, mely során egy retro és egy animációs filmet is levetítünk táborozóinknak.

Kitekintünk mindemellett Közép-Amerika egyik legkedveltebb régiójára, és valódi karibi hangulatot teremtünk gyümölcskoktélokkal, strandmatracokkal, DJ pulttal és instant pálmafákkal az egész délutános Beach Party során.

Mi több, a Filmsztárok hetén debütál a Funside táborok legújabb játéka, a különleges csapatversennyé átalakított Activity est! Ez utóbbi programhoz hasonlóan a hét utolsó két napjának zárása is kivételes lesz: a csütörtöki Esti Strand a hét legmeghittebb, a pénteki, táboros bemutatókkal egybekötött Tinidiszkó pedig a hét legpörgősebb estéje lesz.

Nem is kérdés ezek után, hogy balatoni táborszezonunk második hete a nyár egyik legnagyobb bulija lesz, amelyre mindenkit várunk sok szeretettel!

Visszaugrás a navigációhoz